Açıklamalar

Açık Hava Reklamı Nedir?
Sokakta, caddede ve aslında dışarıda gördüğümüz bir çok reklama Açık Hava Reklamı denir. İnsanların televizyon ve internet dışında sürekli gördüğü reklam alanlarından birisidir. IP MEDYA olarak 6 yıldır İstanbul’da Açık Hava Reklamcılığı yapan önemli kuruluşlardan biriyiz. Siz sadece reklamınızın hangi mahallelerde ve bölgede asılacağını seçiyorsunuz, tasarımdan başlayarak asılma sürecine kadar tüm bölümlerini yönetiyor ve en iyi hizmet için çalışıyoruz.
 
Billboard Reklamları 
Billboardlar, temel olarak araç ve yayalara hitap eden reklamlar için kullanılır. Bazı reklam kanalları zamanla popülerliğini yitirse de, billboard reklamları için bu durum söz konusu değildir çünkü evinden çıkan herkes billboardları görür. Bu yüzden de bu reklamlar neredeyse her zaman işe yarar. Tüketicilerin billboardları görmesi için hiçbir şey yapmaları gerekmez ve renkli, mizahi içerikli veya çekici sloganlı bu reklamlar otobüs duraklarında, sıkışık trafikte veya ATM sırasında beklerken insanlara hitap edebilir.
 
Her gün işe gidip geldiğimiz bir yol üzerindeki billboard reklamını hatırlama ihtimalimiz oldukça yüksektir. Belirli tarihlerdeki özel promosyonlar ve açılışlar için de billboard reklamları son derece etkilidir. Tahmin edilenin aksine, bu reklamları değiştirmek ve yenilemek öyle çok zor bir şey değildir ve dönemsel promosyonlar veya yeni ürünler için billboardlar kolayca yeniden düzenlenebilir.
 
Neden Otobüs Reklamları
Otobüs Reklam Teknik Özellikler: Otobüs reklamlarında kullanılan folyo 3M dış mekan folyosudur. Cam alanlara cam grafiği folyosu OWV (OneWayVision) kullanılmaktadır. Dijital print baskı 1 sene garantilidir. Baskı Makinesi: VutekUltraVu II 3360 (4, 6 veya 8 renk seçenekleriyle 720 dpi baskı kalitesinde , 320 cm enine kadar saatte 196 m² hızıyla branda, folyo, kağıt, mesh ve tekstil ürünlerine baskı yapılabilmektedir.)
 
Otobüs Reklamları Mecra Detay Bilgileri
•Şehirlerin en çok kullanılan toplu taşıma araçlarıdır.
•Birçok şehirde ring olarak sefer yaptıkları için tüm sene boyunca tüm hatlarda görülürler.
•Edirne den Kars’a Tüm Türkiye de geniş bir lokasyonda uygulama olanağı sunar.
•Otobüs Reklamları, tam kaplama, çift katlı tam kaplama, şerit kaplama ve superback olarak giydirilebilir..
•Otobüs reklamları; Minimum 1 ay maksimum 12 ay dönemlerde yapılabilmektedir.
•Otobüs reklamlarında araç sayısı sınırlaması bunmamaktadır.
•Uygulama İl belediye yönetmelik ve yönergelerine uygun olarak yapılabilmektedir.
 
Neden Tercih Etmeliyim?
Alışılagelmiş klasik durağan reklam mecralarından sıkıldıysanız ve bunun karşılığında büyük bütçeler ayırmanıza rağmen istediğiniz sonucu alamadıysanız çözüm için doğru yerdesiniz. Özel Halk Otobüsü reklamları tamda aradığınız mecra, şehrin bir ucundan diğer ucuna trafiğin yoğun olduğu yerlerde gezen reklamlarınız, yapacağınız tanıtım ve kampanyanın hedef kitle üzerinde istediğiniz etkiyi çok kısa sürede yaratmanızı sağlayacaktır.

BİZE ULAŞIN HEMEN TEKLİF ALIN!

WhasApp Destek Hattı